Voorstelling reeds geweest

Stichting cultuurbevordering Lemsterland presenteert:

Daniëlle Schel

met haar humoristisch programma Patroon

Entree € 15,00 (incl. pauzedrankje)

ZA 8 FEB '20 om 20.00u

Cabaret

Een herkenbaar verhaal met humor voor alle generaties.In 2017 won Daniëlle Schel de publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival, waar ze opviel met haar typetjes en thematiek. In eindregie van Titus Tiel Groenestege geeft ze een sympathieke draai aan de emotionele achtbaan van het leven. Haar liedjes worden op gitaar begeleidt door Luuk Janssen. De achtbaan van emoties loopt als een rode draad door alle liedjes, typetjes en anekdotes.

 

Ze schetst de hedendaagse mens, die overprikkeld en gestrest van burn-out naar burn-out hupst, maar daar niets van laat merken. We moeten allemaal onze dromen waarmaken, en voor onszelf kiezen. En af en toe even huilen, omdat we niet zo hard lijken te kunnen lopen als de rest.

 

Het bijzondere talent van Schel is om typetjes zoals de vrouw die haar man verlaat, verbolgen over dat ze niets anders voor hem betekent dan het eten op tafel, en uiteindelijk toch terugbelt om te vertellen over de chili con carne in de diepvries. Een verhaal over vastlopen en uitbreken. Zo is aan het eind van de avond die emotionele vrouw van het begin van de avond heel sympathiek geworden.

 

 

Website Daniëlle