Voorstelling reeds geweest

MARGRIET ESHUIJS & MAARTEN PETERS met "Just the two of us"

ZA 30 NOV '13 om 20.00u

Muziek/zang - Margriet Eshuijs en Maarten Peters dubbelconcert  met " Just the Two of Us".

 

Een concert van een uniek en zeer muzikaal duo.  

Margriet Eshuijs ("House for sale" en nog veel meer) en Maarten Peters

(zanger van The Best of Britain en "White horses in the snow", schreef  "Nu het om haar gaat" voor Rob de Nijs en "Vrijheid" voor Liesbeth List)  gaan met zijn tweeën solo.

Twee heel bijzondere stemmen en twee unieke instrumentalisten zingen en spelen verrassende make over's uit hun eigen repertoire en liedjes van anderen zoals Sting, Fleetwood Mac, The Beatles en Dusty Springfield. Want als je het talent hebt om liedjes te schrijven ruim van hart en beleving dan sta je ook open voor al die andere mooie muziek. Maarten heeft prachtige verhalen over zijn schrijven van liedjes en Margriet is een meester in het vertellen van korte inleidende verhaaltjes. Co Vergouwen maakt " Just the Two of Us" + one compleet met subliem pianospel, percussie spel en mooie backingvocals.

 

Margriet Eshuijs staat al meer dan 40 jaar op het podium. Zij kreeg alle prijzen die er zijn, zoals 3 Edisons en de Gouden Harp. Haar grote hits House for sale en Black pearl staan steevast in de Top 2000 en ze werd geridderd voor haar verdiensten in de popmuziek.

Maarten Peters is een entertainer die iedereen verraste in het theaterconcert the Best of Britain. Daarnaast is hij een veelzijdig componist voor o.a. Rob de Nijs, Liesbeth List, Margriet Eshuijs en de Kast. Zij zingen allemaal liedjes van zijn hand. Hij schrijft en zingt de liederen cyclus "Bevroren tranen" voor de grote herdenkingen en inspirerende liedjes voor bijzondere evenementen zoals Alpe d'Huzes.

 

Margriet Eshuijs: zang, gitaar, ukulele, octaafgitaar, accordeon, keyboard

Maarten Peters: zang, diverse gitaren, percussie

Co Vergouwen: zang, piano, keyboards, cajon, conga, accordeon

Lourens Bood: geluidsontwerp en technicus

 

Fotografie: Brenda van Leeuwen

 

Entree: 17,50 incl. pauzedrankje 

 

www.facebook.com/margriet.eshuijs   

www.facebook.com/maarten.peters