Voorstelling reeds geweest

GEBROKEN IJS VAN HAYE VAN DER HEYDEN

ZA 28 NOV '15 om 20.00u

ZATERDAG 28 NOVEMBER 2015

 

Theatergroep De Hege Fonnen presenteert:

  

Gebroken IJs van Haye van der Heyden                 

 

Vorig jaar verraste Theatergroep De Hege Fonnen het publiek met  de voorstelling "Een dagje aan Zee". Totaaltheater in de vorm van dans, zang, muziek en film rondom vijf eenakters met de titel "Ligstoelen". Dit alles werd ten tonele gebracht door meer dan 60 medewerkers, zowel voor als achter de schermen. Een waar spektakel!

 

Dit jaar is er gekozen voor een avondvullend toneelstuk van Haye van der Heyden, voor velen een bekende Nederlander van zowel het theater als de televisie.  

 

"Gebroken IJs" speelt zich af op het dek van de 'Dolce var niente' (Het zalig nietsdoen), een luxueus cruiseschip met hoofdzakelijk alleenstaande bejaarde passagiers. Ieder heeft zo zijn eigen beweegredenen om onderdeel te zijn van dit comfortabele 'drijvende bejaardentehuis'. Vanuit de dekstoelen klinkt met enige regelmaat de gulle lach en als het ijs eenmaal gebroken is, ligt zelfs de romantiek op de loer. Er wordt gedronken, gedanst en gezongen, maar achter de façade van het 'dolce var niente' verschuilt zich ook de tijdgeest die het ouder worden niet altijd even soepel laat verlopen.

 

"Gebroken IJs" is een pure komedie met veel humor en ontroerende momenten.

 

Entree: € 12,50 incl. pauzedrankje

 

Foto: Arctic Ice 2 door "Pink Floyd88 a"