Voorstelling reeds geweest

syb van der ploeg en wiebe kaspers met de toon van de tijd

ZA 26 NOV '16 om 20.00u

Zaterdag 26 november 2016

 

SYB VAN DER PLOEG EN WIEBE KASPERS MET DE TOON VAN DE TIJD

 

 

In 'Toon van de tijd' nemen Syb en Wiebe u mee op een muzikale reis door de tijd. Ze komen met eigen werk én de mooiste nummers van hun muzikale helden. Na jaren met De Kast getoerd te hebben en met grote theaterproducties zoals Motel Westcoast, Best of Britain, musicals als Rembrandt en 'the Passion', wil Syb zich nu ook richten op kleinere, intieme settingen. 

 

Wiebe Kaspers, die de helft van de levensjaren van Syb telt, timmert momenteel flink aan de weg in en buiten Friesland. 

Wiebe werd geboren in het jaar dat De Kast werd opgericht, en zoals hij vroeger de Kastnummers thuis meespeelde, zo is Syb nu groot fan van Wiebe zijn eigen werk.

Ze vonden elkaar pas echt toen Syb het eerste soloconcert van Wiebe bijwoonde, in de middeleeuwse kerk van Wiebe's geboortedorp, waar Syb net was komen wonen.

 

Met zijn debuutalbum 'Nei sa'n dei', toert Wiebe op dit moment met zijn zeer positief ontvangen theaterconcert 'Het vrije land'. Toen beide heren samen in een klein kerkje ergens in Friesland voor het eerst samen geheel vrijblijvend een concert gaven, voelden ze de klik: 'dit willen we veel en veel vaker doen'. Zodoende komen ze met een persoonlijke en intieme voorstelling met eigen repertoire en dat van hun muzikale helden, boordevol anekdotes over hun muzikale leven. Een muzikaal en inhoudelijk speels programma, waarin ze ook geheel nieuw materiaal ten gehore zullen brengen.

 

Entree: € 19.00 incl. pauzedrankje

 

www.sybvanderploeg.nl

www.wiebejaspers.nl

https://www.youtube.com/user/Sybvanderploeg

https://www.youtube.com/watch?v=bYm_HEBU0W8