Afgelast

Inez Timmer - Baas Giele Taksy

Inez Timmer sjongt Joni Mitchell

Entree € 15,00 (incl. pauzedrankje)

ZA 5 FEB '22 om 20.00u

Muziek

Joni Mitchell, wat een unieke en tijdloze wereldartieste met haar totaal eigen geluid en poëtische teksten. Haar nietsontziende eerlijkheid geven je het gevoel dat ze in jouw dagboek heeft zitten lezen. Alles zo herkenbaar, maar dan in woorden die jij niet had kunnen bedenken. Haar muziek heeft zich ontwikkeld van folk naar moderne pop met gedurfde jazzy invloeden. Ze gaat nooit met de stroom mee, minacht het compromis en is niet te chanteren. Joni Mitchell is voor velen de beste vrouwelijke singer/songwriter aller tijden. 

 

" En hoe zouden haar teksten in het Fries klinken? Onmogelijk. Niet te vertalen. Te apart. Tenzij…."  (Eppie Dam)

 

Big Yellow Taxi heet "Baas Giele Taxi"  de titel van dit theaterconcert.

Geniet van de prachtige vertalingen van Joni Mitchell's hits, gezongen door Inez en begeleid door een top band in "Baas Giele Taksy". Pikante details uit Joni's leven, muzikanten die in de huid van haar minnaars kruipen en Inez' unieke stemgeluid, maken dit theaterconcert tot een avond die je niet wilt missen. 

 

Inez Timmer, bekend van The Voice Senior, begon haar carrière als folkzangeres en betrad in haar carrière vele muzikale en theatrale paden. In 2021 won ze nog zowel de vakjuryprijs als de publieksprijs bij het Ouderensongfestival in Amsterdam.

Gerelateerde items

za 9 apr '22
Jubileumconcert Excelsior
za 26 mrt '22
Lemster Muziekfeest
za 19 feb '22
"Wat soesto" met Freark Smink en Klaasje Postma
vr 25 feb '22
"Hertstocht" van OP NIJ FERIENE