Voorstelling reeds geweest

BACK TO THE COUNTRY - PART II

ZA 27 OKT '12 om 20.00u

Met Back To the Country gaan countryband Savannah en de solisten Cor Sanne en Dick van Altena in een vernieuwd muziekprogramma verder waar men in deel 1 is opgehouden.

 

Dat betekent wederom een feest van herkenning met opnieuw enkele verrassende momenten. Songs die de roots vormen van de country en rockabilly muziek, waarbij soms ook de randen worden opgezocht. Johnny Cash, John Denver, The Everly Brothers, Roy Orbison, Creedence Clearwater Revival, Kenny Rogers, ze komen allemaal voorbij!

 

De Europese top-countryband Savannah met in de gelederen vocalisten Marcel en Wilma Smulders en gitaarvirtuoos Peter 'Hill' van de Heuvel heeft haar sporen al ruimschoots verdiend met een inmiddels jarenlange theaterervaring in binnen- en buitenland. Gastheer Cor Sanne, een zanger in de traditionele 50/60'er jaren stijl, praat de show op speelse en informatieve wijze aan elkaar. Singer-songwriter Dick van Altena toerde 28 jaar met de fameuze band Major Dundee en is schrijver van menig hit, zowel Engels- als Nederlandstalig.

 

De cast staat altijd garant voor (h)eerlijke muziekuurtjes. De ervaring leert dat de avond veel te kort zal blijken, vandaar dat u de inmiddels befaamde after-party niet mag missen. Een sfeervol 'na-feestje' in de foyer waarbij de cast akoestisch sing-alongs afwisselt met uw verzoeknummers.

 

Back To The Country: Savannah, Dick van Altena, Cor Sanne

 

Productie: CMS Productions 

 

Entree: € 17,50 incl. pauzedrankje