Voorstelling reeds geweest

KERSTCIRCUS SANDER & FRIENDS

ZO 6 JAN '13 om 14.30u

Tijdens de Kerstvakantie presenteren Sander & Friends een sfeervolle en feestelijke familievoorstelling!

 

Elk jaar nodigt Sander zijn 'Friends' uit zoals acrobaten, jongleurs en andere circusartiesten. Natuurlijk ontbreken (huis)dieren niet in de voorstelling zoals de kolossale slangen en de vertederende Indische Loopeenden! Zij presenteren hun kunsten afgewisseld met de acts en intermezzo's uit het rijke repertoire van Sander. Natuurlijk zorgt Clown Sander voor ontroerende momenten en een sprankelende lach. Samen vieren Sander & Friends en het publiek een onvergetelijk Kerstfeest! 

 

Kerstcircus Sander & Friends is een productie van Sander Balk die in 2011 in Lemmer te gast was met zijn variétéshow. Het succes van die voorstelling smaakte naar meer en dus was het produceren van een Kerstcircus een logische stap. Sander is van kinds af aan bezeten door de wereld van het Circus en werkte bij verschillende circusgezelschappen waarna hij besloot zijn eigen voorstellingen te maken. Naast het Kerstcircus in de winter geeft hij in de zomerperiode voorstellingen met zijn Circus Salto. De shows van Sander kenmerken zich door variatie, interactie en het enthousiasme voor het circusvak dat bij alle medewerkers duidelijk aanwezig is. 

 

Sander & Friends hopen iedereen dan ook te verwelkomen bij d;e familievoorstelling van de Kerstvakantie 2012-2013!

 

Reacties pers en publiek:

Circusvakblad De Piste: "Kerstcircus Sander & Friends: circusfeest voor de jeugd!"

"Kerstcircus Sander & Friends was een prachtige voorstelling met veel afwisseling en variatie. De acts volgden elkaar vlot op. Subliem is de act met de hond, met Sander als buikspreker, hilarisch en ontroerend tegelijk."

"Kerstcircus Sander & Friends: Een topper!!!

 

Kaartverkoop:

Aan de zaal  € 12,50 per persoon, maar in de voorverkoop slechts € 10,00.

 

Kaarten zijn verkrijgbaar op de volgende manieren:

- Via de voorverkoop bij de Wereldwinkel

- Via de internetkassa op www.sanderenfriends.nl (vanaf 20 november 2012)

- Aan de zaal vanaf 30 minuten voor aanvang.