Voorstelling reeds geweest

"Viva la France" met Philippe Elan

ZA 26 JAN '13 om 20.00u

Philippe Elan, begeleid op gitaar en piano door Reyer Zwart met chansons van Charles Aznavour , Jacques Brel , Julien Clerc en vele anderen.

 

De van oorsprong Franse zanger Philippe Elan is vooral bekend als ambassadeur van de Franse muziek. In 1985 komt hij naar Nederland en nog geen jaar later wint hij de eerste prijs op het chansonconcours van de 'Alliance FranÒ«aise'. In 1988 maakt hij zijn theaterdebuut met een verrassend programma met het Gemini Ensemble. Deze samenwerking resulteert in een eerste cd, Chansons Classique, die in 1991 wordt bekroond met een Edison Award. Hierdoor komt zijn carrière in een stroomversnelling. Er volgen theatertours door Nederland waarin hij optreedt met onder meer Cor Bakker, Louis van Dijk en Liesbeth List.

 

In dit concert Met Elan! wordt Philippe begeleid door Reyer Zwart op gitaar en piano. Hij zingt chansons van onder meer Jacques Brel en Julien Clerc en hij brengt een bijzonder eerbetoon aan Charles Aznavour. Philippe Elan is een ware liefhebber van het betere lied en hij wil deze passie delen. Met zijn warme stemgeluid en zijn gevoel voor poëzie weet hij zijn publiek tot in het hart te raken.  

 

De pers: 

"Elan's geluid wekt de suggestie van aangename breekbaarheid, maar is ijzersterk"

(De Volkskrant)

"Met zijn innemende uitstraling, sfeervolle zang vol kleur en intimiteit lukt het Elan om de mensen te enthousiasmeren" (Leidsch Dagblad)

 

Entree: € 12,50 incl. pauzedrankje