Voorstelling reeds geweest

Stichting Cultuurbevordering Lemsterland presenteert:

Solomusical van Inez Timmer

Entree € 15,00 (incl. pauzedrankje)

ZA 29 FEB '20 om 20.00u

Musical

Veertig jaar ervaring op de planken.

 

In deze solomusical vertelt Inez het verhaal van een internationale musical-artieste, steeds weer aarden in een ander land en aanpassen aan een andere cultuur. Inez vertelt over het buitengewone leven achter de schermen en over bewonderd worden door duizenden mensen. Een verhaal over roem, glitter en glamour, en je tegelijkertijd moederziel alleen kunnen voelen.

 

De Friese Inez Timmer is internationale musical-actrice, theatermaakster en zangeres. Ze speelde in Duitsland, Oostenrijk en Nederland in meer dan dertig bekende musicals. In Straatsburg trad ze op met het Metropole orkest en met de musical 'De klokkenluider van Notre Dame' werkte ze in New York. De Nederlandse Reisopera engageerde haar van de musical „A Little Night Music".

 

Ze bevoer als artieste op cruiseschepen alle zeven wereldzeeën, maar sinds 2012 heeft ze zich toegelegd op het spelen van intieme theatervoorstellingen in Nederland.

  

Haar laatste voorstellingen kregen lovende recensies in de diverse media en zijn in het hele land te zien in grote en kleine theaters en op bijzondere locaties.

 

 

Website Inez