Voorstelling reeds geweest

JEUGDCIRCUS SARANTI met "Sarantasia"

ZO 4 JAN '15 om 15.00u

FAMILIEVOORSTELLING

 

De schrijfmachine van Mr. Fairtyle leek wel betoverd. Deze schrijver met enige faam leek plots beland te zijn in een van zijn eigen sprookjes. De schrijfmachine was niet te stoppen en het nog serene vel papier was binnen luttele seconden gevuld met prachtige vergulde letters "Sarantasia".

 

Sarantasia,  een circussprookje met bekende en minder bekende sprookjesfiguren,  is door Jeugdcircus Saranti bewerkt tot een nieuwe show. Biggetjes zijn gaan jongleren, Doornroosje speelt aan de trapeze de stuntvrouw en Sneeuwwitje komt voorbij op een echte acrobatenfiets. Het ene moment stoere acts en het andere moment pure vertedering. Vanuit een sprookjesachtig decor laten de artiesten van Saranti hun kunsten zien op betoverende klanken en in glinsterende tenues. Wie weet is zelfs Pinokkio wel lenig en Kleinduimpje de held in deze wervelende show.

 

Spiegeltje, Spiegeltje aan de wand,  waar speelt het leukste jeugdcircus van Friesland.

Op zondag 4 januari 2015 om 15.00 uur in theater De Hege Fonnen te Lemmer.

 

Kijk snel op www.saranti.nl voor een actuele speellijst en programma informatie. 

 

Jeugdcircus Saranti brengt een vrolijk spektakel voor jong en oud, groot en klein, een sprookjeswereld om naar uit te kijken!

 

Entree: € 10,00 incl. pauzedrankje

nanouk@saranti.nl Twitter: http://twitter.com/CircusSaranti Facebook: http://www.facebook.com/jeugdcircus.saranti Youtube: http://www.youtube.com/user/JeugdcircusSaranti