Afgelast

Voorstelling reeds geweest

Stichting Cultuurbevordering Lemsterland presenteert:

Sânman & Sikke en Janneke Warringa

met een afwisselend muzikaal programma

Entree € 17,00 (incl. pauzedrankje)

ZA 21 MRT '20 om 20.00u

Muziek

De vocale mannengroep Sânman & Sikke is al ruim 20 jaar actief en heeft met zijn samenstelling en repertoire keuze geleidelijk een unieke plaats in het Friese muziekleven weten te verwerven.

De groep staat vanaf het begin onder leiding van Siebren Kramer. Sânman & Sikke is weliswaar op lichte muziek georiënteerd, maar schuwt ook klassieke elementen niet. In de loop van de jaren heeft de groep meerdere cd's opgenomen, die in eigen beheer zijn uitgebracht. Sânman & Sikke is tevens een graag geziene groep bij de zogeheten Fryske Kriten, die over heel Nederland verspreid zijn. De kerstconcerten van Sânman & Sikke (meestal om het jaar) blijken keer op keer bijzondere publiekstrekkers te zijn.

 

Janneke Warringa uit Lemmer heeft na het afronden van haar zangstudie (pop en jazz) aan het ArtEZ Conservatorium in Zwolle intussen veel muzikale ervaring opgedaan. Momenteel treedt ze voornamelijk op in akoestische setting op uiteenlopende gelegenheden, begeleid door een gitarist en/of pianist. Met haar warme stemgeluid brengt ze graag mooie liedjes met betekenisvolle teksten of pakkende melodieën. Haar repertoire is breed: zo houdt ze van zowel oude als hedendaagse pop, maar ook van chansons en kleinkunstmuziek.

 

 

Website Sânman en Sikke